Riemu haaveilee...

sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Riemu kyläilee

Viime viikoksi Riemu joutui/pääsi hoitoon, kun Jennin piti mennä koulutukseen. Ihana hoitopaikka löytyi Järvenpäästä ystäväni Riikan ja Iidan (8v.) Urhon (5v.) ja Einon (2v.) luota. Iida etenkin oli odottanutkin Riemua jo siitä saakka kun kuuli, että Riemu tulee hoitoon. Koko viikko meni hienosti! Riemu oli retuuttanut kaikki lasten pehmolelut olohuoneeseen ja oppinut viikon aikana leikkimään pienen Einonkin kanssa, varovasti. Eino oli kovin otettu, kun sai hoitopalkkioksi muovisen ulvovan suden :) Riikan luona Riemu sai myös kokea vähän omakotitaloelämää, minkä seurauksena poika on ollut huomattavasti sisäsiistimpi myös kotona! Eilen meni melkein neljä tuntia ilman sisäpissoja, ja vasta ulos pääsi iso pisu.


Riemu ja Iida

Tänään samoilimme Nuuksiossa: Riemu, veljensä Igor, sisarensa Wimma ja Varpu ja 6 aikuista koiraa. Kyllä Riemu nautti! Nuuksiosta ajettiin mummilaan Vantaalle, jossa Riemu tapasi ensikertaa siskontyttöni Ellin (10kk) ja Elli Riemun. Vähän jännitimme, miten konttaava lapsi ja rajuista leikeistä tykkäävä pentu tulisivat toimeen, mutta turhaan: Riemu sieti upeasti ilosta kiljuvan Ellin rajut taputukset ja kiersi tarvittaessa tytön kauempaa. Lopulta vetäytyi pöytäliinan suojaan lepäilemään. Ja kun Elli söi lounaastaan, koitti Riemun onnen päivä: Ainakin puolet ruuasta nimittäin päätyi lattialle :) Illalla Riemu vielä jaksoi koirapuistossa riehua westie-Milon ja russeli-Elmon kanssa ja vetää pihassa pari painimatsia perhoskoira-Miran ja berni-Sessin kanssa. Nyt onkin sitten hankalaa tuo rauhoittuminen...

Syönyt Riemu on nyt pari päivää huonosti, eikä paino ole viikossa noussut yhtään. Riemu närppi iltaruuastaan pois keitetyt porkkanat! Perunat kyllä menivät... Ulkona talvipennulla alkaa olla hankalaa kulkea kun maa (=lumi) alkaa kadota! Mihin sitä sitten astuu?


Nuuksiossa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti