Riemu haaveilee...

tiistai 8. maaliskuuta 2011

Riemu 14 viikkoa

Riemu täyttää tänään 14 viikkoa. Tässä lyhyt kertaus otuksen tähänastisesta elämästä täällä maailmassa:

30.11.2010 Riemu syntyy Piitulle yhdessä kahden siskon ja neljän veljensä kanssa. "Yksi uros pieni rääpäle, jonka selviäminen on vielä epävarmaa", kirjoittaa kasvattaja Halla Seppälä. Paino kuitenkin alkaa pian nousta ihan samassa tahdissa sisarusten kanssa ilman lisäravintoa. 5.12. Riemu on jo tuplannut syntymäpainonsa.



7.12.2010 Riemu saa viralliseksi nimekseen Konnunkodon Ingjald Isflak. Parin päivän päästä Halla-kasvattaja tapaa Jennin, jonka hyväksyy jonkun pentunsa uudeksi emännäksi.

13.12.2010 Riemu(kin) avaa silmänsä!



28.12.2010 Riemu ja Jenni tapaavat ensi kertaa. Juuri Riemu on liikauttanut jo Jennin sydäntä ja jää nytkin erityisesti Jennille mieleen.



11.1.2011 Halla päättää, että juuri Riemusta tulee Jennin oma!

21.1.2011 otetaan tärkeä verikoe, josta selviää, että Riemu on täysin terve! Seuraavana päivänä Jenni jää viikon hauvalomalle.



25.1.2011 Riemu muuttaa! Automatka ilman sisaruksia, äitiä ja tätikoiria on kauhea ja Riemu ulvoo koko kymmenen minuutin matkan kotiin asti. Kevythäkistä tulee pesä. Ensimmäisen päivänsä lapsuudenkodista tuotu kakkainen pyyhe ulvotuttaa Riemua. Illalla Riemu jo riehuu lonkeropullon kanssa! Yöllä ei itketä, kun emännän käsi sohvalta rauhoittaa. Seuraavan yön Riemu nukkuu jo yksin olohuoneen pentuaitauksessa ilman inaustakaan.



29.1.2011 Riemu vierailee Vantaan mummilassa. Matka on pelottava, mummila kiva ja oudosti tutunoloinen, kotiin tullessa oma piha hännänheilutuksen arvoinen! Seuraavana päivänä Riemu vierailee lähikaupassa, löytää rappukäytävästä kepin ja keksii, että pyöränkoriin pääsee hyppäämällä ja pahvilaatikon päälle voi kiivetä.



2.2.2011 Riemu kokoustaa ja päivystää Herttoniemen kirkolla. Käytös on niin hyvää, että Riemu saa kutsun tulla toistekin!

8.2.2011 Riemu kiskaisee Jennin takin tuolinkarmilta ja vetäytyy sitten telkkarin alle murisemaan pelottavalle mytylle.



12.2.2011 Varikset ja niiden (tali)pallo kiinnostavat Riemua lenkillä. Illalla juhlitaan Jennin 30v synttäreitä noin 50 hengen voimin, ja Riemu hurmaa sydämiä juhlimalla reippaasti koko neljä tuntia. No, välillä pitää ottaa pienet torkut. Riemulle ja Jennille on muodostunut hellittelyhetki aamuihin ja iltoihin, joissa Riemu natustaa Jennin yöppelin helmaa ja Jenni kehuu ja hellii Riemua.

15.2.2011 Riemu edustaa mummopiirissä ja esittää varhaisnuorten naamiaisissa sutta.



21.2.2011 Riemu antaa nuhaisen Jennin nukkua puoli kymmeneen saakka! Kiellettyyn makuuhuoneeseen ehtiessään Riemu valitsee kaikista tavaroista käytetyn nenäliinan.

25.2.2011 Riemu oppii antamaan tassua! Jatkossa tarjoaakin sitä hyvin auliisti. Riemu tulkitsee, että kodin oven toisella puolella on "ulkona", Jenni siivoaa pissoja rappukäytävästä...



28.2.2011 Koko illan kotona on ihan hiljaista, koska Riemu natustaa elämänsä ensimmäistä siankorvaa. Iltariehuntoihin alkaa osallistua myös ihana pehmeä peti...

2.3.2011 Jenni laittaa pyykkiä kuivumaan kielletyssä makuuhuoneessa eikä ota Riemua mukaan vaikka se pyytää. Epäilyttävän hiljaisuuden seurauksena olohuoneesta löytyy hiljainen koira ja sisälle kakattu kakka...



5.3.2011 Jenni lähes halkeaa ylpeydestä, kun näkee, miten kiltisti Riemu sietää pienten poikien rakkaudenosoitukset kyläkierroksella! Markus 4v: "Riemu, istu, istu!" Riemu ei tottele, vaan hypäyttää etujalkansa Jenniä vasten. Markus heti: "Riemu, veny!"

1 kommentti:

  1. Kiitos Jenni, kiitos Riemu. Pian voi Riemu ja Minttu kirjoitella kuulumisia toisilleen, kun Pappilan Piski muuttaa maalle :)

    VastaaPoista